Győri Zoltán

Győri Zoltán

Mit Játsszunk? Vlog

Bemutatkozás

Győri Zoltán vagyok, Mensa-dijas játéktervező, coach és játékmester, 2019 óta a Metropolitan egyetemen a kompetenciafejlesztő tréner képzésen oktatok “Gamifikáció és IKT eszközök a tréning során” témakörben. Üzleti trénerként saját, játékos elemeket is felhasználó módszertant dolgoztam ki, amelynek segítségével élményeken keresztül fejlesztünk és alkotunk munkahelyi közösségeket. Foglalkozunk céges szervezetfejlesztéssel, valamint csapatépítő rendezvényekkel és a Mit Játsszunk? Vlog számos társasjátékos eseményén játékmesterként ismertetjük meg az érdeklődőkkel a társasjátékok csodálatos világát.

Előadások

Szept. 29. / 29 Sep
11:15
– 12:45
A helyes játékválasztás

Sokan szeretnek játszani, de nem ismerik igazán a modern társasjátékokat, ezért nagyon nehéz választaniuk a hatalmas kínálatból. Ezen a workshopon a játékok fő műfajait, alap típusait és a modern társasjátékos igényeket áttekintve kézzel fogható segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy milyen szempontok alapján érdemes társasjátékot választani a családunk vagy csoportunk számára.

A Mit Játsszunk? Vlogról
2017. óta foglalkozunk a társasjátékozás, mint minőségi közös időtöltés népszerűsítésével, és ezalatt a Mit Játsszunk? Magyarország legnagyobb játékos közösségévé és Youtube platformjává nőtte ki magát a social mediában. Az elmúlt 6 évben több száz társasjátékos rendezvényt szerveztünk, több, mint 1100 edukativ és szórakoztató videót készitettünk és munkásságunkat 45.000 ember követi nap, mint nap. Büszkék vagyunk rá, hogy munkánk nyomán egyre több ember engedi meg magának a ""játékos"" létformát, és öröm a számunkra, hogy ezt az évek során a tevékenységünket több díjjal (Az Év felfedezettjei - 2018, Az Év Vállalkozó anyukája - 2019, Spicy társasjáték (Zoli sajátja) - Mensa Hungariqa díj 2021) kísérte a szakma.