Levendel Áron

Levendel Áron

Solutionsurfers Magyarország

Bemutatkozás

"Elkötelezett megoldásközpontú coach vagyok. Tíz éve a Solutionsurfers kötelékében képzek coachokat. Mostanában az foglalkoztat, hogy a képzések résztvevőivel megfigyeljük, ahogy tanulás közöttünk éppen keletkezik. Ahogy a brief coachingban lehetséges, hogy meglepően kevés idő alatt jelentős és tartós elmozdulás (változás) szülessen, úgy a tréning idő is lerövidűl, átalakul – a tapasztalatom szerint. ‘Képzés’ helyett inkább azt mondanám, a résztvevők önirányította, intenzív tanulása keletkezik.

Előadások

Szept. 29. / 29 Sep
16:15
– 17:45
Abrakadabra – A szó valóságot teremt

Egy expedícióra hívlak titeket, olyan terepre, ami nekem már bő 10 éves szenvedélyem és kíváncsiságom: mitől lesz egy beszélgetés emlékezetes és jelentőségteljes. Ez egy csinálós és abból tanulós kétórás workshop lesz, ami reményeim szerint vicces és elgondolkodtató tapasztalatokhoz vezet majd.
Abban bízom, hogy fontos és releváns lesz mindenkinek, legyen szó akár munka megbeszélésekről, akár magánéleti beszélgetésekről. Lesz lehetőséged kipróbálni, hogy Te hogyan adsz teret másoknak a figyelmeddel és hogy milyen élmény, amikor neked ad valaki teljes odafigyelést ahhoz, hogy egy saját, aktuális és fontos ügyeden dolgozhass hangosan.