Nádházy Judit

Nádházy Judit

Bemutatkozás

Nádházy Judit vagyok, és 15 éve foglalkozom csoportokkal, ekkor vagyok igazán elememben. Hiszek benne, hogy az emberek a legjobb formájukat szeretnék hozni, akár egyénileg, akár csapatban dolgoznak, és ezért képesek a változásra kortól vagy pozíciótól függetlenül. Elkötelezetten hiszek a sajátélményű gyakorlatokban, mert megfigyeléseim szerint a tapasztalati tanulással, reflexióval és beszélgetéssel lehet a legjobban megtámogatni a fejlődés iránti igény felismerését. Imádok csapatokkal dolgozni és a megoldásfókuszú megközelítéssel elérni, hogy a résztvevőim lelkessé, motiválttá váljanak. Erősségem, hogy úgy fejlesztem az egyének készségeit, hogy közben a csoport dinamikája, aktuális igényei szerint formálom a programot.
16 éve táncolok kubai salsát és ez a szerelem késztetett arra, hogy nekifogjak ennek a pogramnak a kifejlesztésében. Remélem, hogy a lelkesedésem átragad majd rátok is!

Előadások

Szept. 30 / 30 Sep
13:30
– 15:00
Tréner a tükörben - önismereti workshop a szakmai utunkról

A workshop egy rövid, demo változata a Táncos a tükörben programsorozatnak, amely egyedülálló módon a (kubai) salsa, a tapasztalati tanulás és a megoldásfókuszú teamcoaching eszközök egységére épül. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ezzel a tréninggel elnyertem a 2022-es Év trénere díj különdíját! A Táncos a tükörben önismereti workshopsorozat eredetileg hobbitáncosoknak készült, melynek célja egy önreflektív, gondolkodó, elfogadó, önazonos, empatikus táncos közösség létrehozása volt. A workshop segítségével a részvevőink még könnyebben kapcsolódtak a táncpartnereikkel és saját magukkal is, valamint reziliensebbé váltak az élet akadályaira.
A Forrásra olyan elemeket hozok a programból, amiket előzetes tánctudás nélkül is meg lehet csinálni, vagy hamar el lehet sajátítani, és közben rá tudunk nézni általa arra, hogy mi magunk - a segítő szakmabeliek - hogy vagyunk a saját utunkkal, jövőképünkkel, önbizalmunkkal.